Vakantiehuis Peelhoven

Beschikbaar

Omschrijving

Vakantiehuis Peelhoven beschikt over 1 vakantiehuis/boerderij en een nieuwe lodge, geschikt voor mensen met paarden, op hetzelfde terrein. Er is een huis voor max. 8 personen en een lodge voor max 6 personen. De huizen kunnen zowel apart als samen gehuurd worden.                                       

In de directe omgeving is het mogelijk door natuurgebieden en over (onverharde) wegen prachtige buitenritten te maken. Dit is zowel onder het zadel als aangespannen mogelijk. 
De ruiterroutes kunnen naar eigen wens worden gereden door middel van zogenaamde "knooppunten". Kaarten en routebeschrijvingen zijn in het vakantiehuis aanwezig. Naast de goede faciliteiten voor je paard is het mogelijk om workshops of clinics te volgen. Tevens behoort trainen bij een andere instructeur, ook tot de mogelijkheden. 

Vakantiehuis Peelhoven is gelegen net buiten Venhorst, tussen Uden en Gemert in de prachtige omgeving van de Brabantse Peel. Venhorst is gelegen in de driehoek Nijmegen-Eindhoven-Den Bosch, welke alle 3 binnen een half uur autorijden te bereiken zijn. In Venhorst, op loopafstand van de woning, bevinden zich een klein winkeltje met een warme bakker, café-restaurant en een cafetaria. In Boekel (5 km) zijn alle nodige voorzieningen voorhanden waaronder supermarkten Aldi en Supercoop), bakkerijen, slagerijen, diverse mode en schoenzaken, een VVV-kantoor en diverse eetcafés en restaurants. Voor gezellige terrassen en een keur aan allerlei soorten winkels kunt u in Uden (10 km) terecht. Den Bosch, Eindhoven en Nijmegen zijn in een half uurtje autorijden eveneens goed bereikbaar.


Faciliteiten

Accommodatie Vakantiehuis Lodge
Faciliteiten Eigen sanitair Ontbijt Huisdieren mogelijk Rookvrij Wifi Kook mogelijkheden
Provincie Noord-Brabant
Rijden Vlakbij 'n buitenrijgebied Buitenbak Vlakbij 't bos
Slaapplaatsen < 15
Stalling Weidegang Wasplaats Zadelkamer Eigen voer Hooi Kuil Stro Vlas/zaagsel

Afbeeldingen