Lindehoeve

Beschikbaar

Omschrijving

Camping op Texel (Den Hoorn) met mogelijkheden voor het stallen van je paard.  

Over ons

De Lindehoeve wordt met liefde en gedrevenheid beheerd door Carlo en Carien Veeger. We vertellen je graag over Texel en onze schapen!

De Lindehoeve is een schapenboerderij die al 150 jaar in het bezit is van de familie Veeger. Bij de boerderij ligt 25 hectare grasland waarop we bijna 300 Texelse schapen houden. We hebben ook een pensionstalling met een tiental paarden en pony’s. Ook zijn er kippen, konijnen en heel grappige loopeenden.

Daarnaast hebben we al 20 jaar een boerderij-camping met 15 ruime staplaatsen voor uw caravan, tent of camper. Elke staplaats is voorzien van electra en stromend water. Over de hele camping is het WiFi netwerk gratis beschikbaar. Natuurlijk hebben we een keurig toiletgebouw, met 2 warme douches, 2 toiletten, 2 wastafels en een urinoir. Ook is er een afwasgedeelte. Verder staat er een koelkast, een vriezer en een magnetron die vrij te gebruiken zijn. De aanwezige wasmachine is tegen betaling te gebruiken.

Texel kent vele ruiter- en menpaden en eindeloze stranden. Ideaal om prachtige buitenritten te maken met je eigen paard of pony. In overleg hebben we altijd paardenboxen beschikbaar voor korte of langere periode.


Faciliteiten

Accommodatie (Mini) camping
Faciliteiten Huisdieren mogelijk
Provincie Noord-Holland
Rijden Vlakbij 't bos Vlakbij 't strand Vlakbij 'n buitenrijgebied
Slaapplaatsen > 20
Stalling Weidegang Wasplaats Hooi Kuil Stro

Afbeeldingen