Fleur Stables

Beschikbaar

Omschrijving

Paarden en strand, de ideale combinatie bij FarmCamps Fleur Stables in Oudesluis.

Ben je gek van paarden of een echte strandliefhebber? Of juist allebei... Dan is FarmCamps Fleur Stables de ideale plek! Op dit paardenpension "wonen" 50 paarden en pony's en ligt op nog geen 10 km van de bekende Noord-Hollandse badplaats Callantsoog.

Bij boer Jan kunnen de kids de hele dag met de pony's bezig zijn, de lammetjes, geitjes en konijntjes verzorgen of mee op de trekker het land in. Boer Jan is een echte gangmaker en verzint altijd wel iets leuks met de gasten.

En kids die graag een keer kennis willen maken met paardrijden kunnen hier hun Ponydiploma halen. In een aantal korte lessen leren ze van instructrice Bianca alles over het verzorgen en berijden van een pony. Trots zullen ze aan het eind van de vakantie aan jullie laten zien wat ze hebben geleerd. Heb je al voldoende rijervaring, dan kun je bij Fleur Stables ook je "eigen" verzorgpony boeken.

Wil je niet de hele dag met paarden bezig zijn? Voor de deur ligt een grote sloot waar je heerlijk kunt vissen of varen in de motorboot of roeiboot van boer Jan.


Faciliteiten

Accommodatie Tent (Mini) camping
Faciliteiten Ontbijt Lunch Diner Huisdieren mogelijk Wifi Kook mogelijkheden
Provincie Noord-Holland
Rijden Vlakbij 't strand Vlakbij 'n buitenrijgebied Binnenbak Buitenbak
Stalling Weidegang Paddocks Wasplaats Hooi Kuil Stro Vlas/zaagsel

Afbeeldingen

Andere advertenties van deze persoon

Fleur Stables