De Rijnhoeve

Beschikbaar

Omschrijving

Welkom op onze minicamping De Rijnhoeve in Schagerbrug. De minicamping ligt tussen Schagen en Callantsoog, vlakbij het strand, uitgestrekte duinen en natuurreservaat het Zwanenwater. U kunt hier nog genieten van de ruimte, rust, strand, frisse lucht en de bollenvelden. De kop van Noord-Holland heeft de meeste zonuren van Nederland. De minicamping ligt op ons eigen erf en is afgescheiden van het woonhuis, de paardenstallen en de openbare weg door bomen en struiken.

De Rijnhoeve

Voor uw rust, ruimte, strand en vakantiegevoel

Wij zijn geopend vanaf 29 maart tot en met 25 oktober. Onze camping heeft 10 staanplaatsen, waarvan 8 plaatsen met 6 A stroomaansluiting. Er zijn 2 tappunten met drinkwater, een voorziening om chemische toiletten te legen en aparte parkeerplaatsen. Wij hebben 1 pipowagen/caravan in de verhuur.

De camping heeft een gezellige recreatieruimte met aansluitend de sanitaire voorzieningen. In de recreatieruimte is er afwas gelegenheid en kunt u tegen betaling gebruik maken van de wasmachine. Er staan diverse gezelschapspelen en er is een ruil bibliotheek. Hoe leuk is het om met je/uw eigen paard bij ons te komen logeren? Uw paard wordt door ons verzorgt op basis van vol pension en u slaapt in onze volledig ingerichte pipowagen/caravan. Heerlijk relaxen en genieten voor paard en ruiter!


Faciliteiten

Accommodatie (Mini) camping Pipowagen
Faciliteiten Eigen sanitair Ontbijt Huisdieren mogelijk Wifi Kook mogelijkheden
Provincie Noord-Holland
Rijden Vlakbij 't strand Vlakbij 'n buitenrijgebied Binnenbak Buitenbak
Slaapplaatsen < 20
Stalling Weidegang Paddocks Wasplaats Zadelkamer Hooi Kuil Stro

Afbeeldingen

Andere advertenties van deze persoon

De Rijnhoeve